SPORT: BI spillede for først gang i mange år hovedrunde af landspokalen - de tabte, men der var stort rykind på lægterne og god atmosfære

Der var ikke uventet klasseforskel, da serie 2-herrerne fra Brønderslev Idrætsforening tirsdag aften tog imod 2.-divisionsholdet fra Brabrand IF i første runde af Sydbank-pokalen. Aarhusianerne vandt sikkert og fortjent 0-4 i en kamp, hvor hjemmeholdets fuldtidsamatører især kom til kort på fysikken.

Brønderslev var godt med i de første 15 minutter, men herefter lod gæsterne det skinne igennem, at der er langt fra serie- til divisionsfodbold. Brabrand kom i front i det 27. minut på en velplaceret flugter af Frederik Selch Poulsen. Efter 34 minutter blev det 0-2 ved Benjamin Kring Suner.

Midt i 2.-halvleg afgjorde Mike Kaljo affæren, inden samme Kaljo 15 minutter før tid cementerede fra 11-meter-pletten.

Nederlaget til trods kan Brønderslevs fodbolddrenge være stolte af indsatsen. Det var første gang i mange år, at klubben var nået igennem til hovedrunden af landspokalen. Og med stort rykind på lægterne lykkedes det tilmed BI at skabe en fornem atmosfære omkring matchen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...