Shopping: Den ny mobil app, der blev udviklet under coronakrisen skal give kunderne gode tilbud og info om, hvad der rører sig i butikkerne

Brønderslev Handel har lanceret en ny mobil app som under coronakrisen skal give kunderne gode tilbud og info om hvad der rører sig i butikkerne.

- Vi startede op for tre uger siden og der er allerede kommet godt gang i handlen på appen, fortæller handelschef Lars Bisgaard Andreasen.

Butikkerne uploader løbende tilbud så man kan jævnligt finde nye budskaber inde på appen.

Man har kaldt appen for “Klub Brønderslev” og vil foreløbigt være tilgængelig under coronakrisen.

- Vi bruger månederne her til at lære hvad man kan med sådan en app, og få os nogle erfaringer, og så må vi se om der er basis for denne måde at knytte kunderne tættere på os.

Skrab og vind

For at få appen mere udbredt, vil man i de kommende uger kunne skrabe sig til et Brønderslev gavekort på 500 kr.

I samarbejde med Nordea Brønderslev sætter Brønderslev Handel fem gavekort af 500 kr. på spil i en skrabekonkurrence i Klub Brønderslev appen,

- Det er lige som et almindeligt skrabelod. Man går ind på sin Klub Brønderslev app, finder skrabeloddet og skraber på telefonen med sine fingre. Får man tre Nordea logoer har man vundet et gavekort på 500 kroner, forklarer Lars Bisgaard Andreasen.

Download via SMS

Man kan finde link til appen på Brønderslev Handels hjemmeside og facebookside, og der ud over kan man få tilsendt et link til ens telefon ved at sende en SMS på 1272 med teksten: Brønderslev handel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...