Mathias Winbring er ny cheftræner i klubben - ligaholdet forbereder sig nu til den ny sæson, der begynder i september

BRØNDERSLEV: Brønderslev Floorball Club har fået ny cheftræner til klubbens hold i floorball’ens bedste liga, Select Ligaen. Det e Mathias Winbring, der også tidligere har været både spiller og træner i Brønderslev-klubben, ligesom han også har været træner på det danske landshold og træner i andre klubber.

- Han skal træne vores herre elitehold, fortæller Jeppe Bisgaard, der er formand i klubben.

Der er ingen turnering lige nu, den begynder til september.

- Hans formål er at få vores spillere bragt i form, og det kan vi gøre som en af få klubber, fordi vi kan træne på vores speed floorballbane. Vi er faktisk den eneste klub, der har sådan en. Det gør, at vi har kunnet trænet udendørs, selv om der har været corona, fortæller Jeppe Bisgaard med henvisning til, at hallerne og anden indendørs sport har været lukket.

Og man kan ikke spille floorball på hverken græs eller asfalt, derfor har man glæde af speed floorballbanen, som er af plastik og med et jævnt underlag.

Jeppe Bisgaard ser frem til den kommende sæson.

- Vi er ved at få sammensat et rigtigt godt hold. Vi har nogle unge talenter fra vores egen klub, og så har vi fået tilgang af fire spillere fra AaB, som har besluttet sig for at vende næsen den her vej for at komme til at spille ligafloorball, fortæller han.

Han glæder sig over, at klubben har fået den nye cheftræner.

- Det betyder rigtigt meget. Han kommer med noget ny inspiration og har masser af erfaring som træner. Han er en erfaren gut, som selv var en god floorballspiller i sin tid, fortæller Jeppe Bisgaard.

Brønderslev Floorball Club har aldrig været ude af den bedste række indenfor sporten.

Da Mathias Winbring tidligere var træner, vandt klubben sølv. Han var træner i klubben i 2009 og 2010.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...