Sidste år var det med på selve dagen for Stafet for Livet - nu er de rykket indenfor og samler penge ind ved at spille bridge

BRØNDERSLEV: Brønderslev Bridgeklub har i år fundet på en ny måde at støtte Stafet for Livet i Brønderslev på. De vil spille bridge og tjene penge ind til kræftforskning på det via deltagergebyr.

- Alle kender vel en eller anden, som er ramt af kræft på den ene eller anden måde. Det vedrører os alle sammen, begrunder Else Marie Schjønning Thrane, sekretær i bridgeklubben.

Brønderslev Bridgeklub holder til i bygningerne hos logen Caritas på Vivaldisvej i Brønderslev, og Caritas har valgt at støtte op om det nye initiativ. Det var Henning Kristensen, der er kontaktperson i Caritas, som præsenterede idéen for det humanitære udvalg i Caritas. Forespørgslen fra bridgeklubben gik egentlig på lån af lokaler, og det blev et ja. Oveni besluttede Caritas, at de vil give det samme beløb, som bridgespillerne kan spille ind.

- De var med på det med de samme og kunne se fornuften. Det skulle gerne give et fornuftigt beløb, siger han.

Henning Kristensen spiller ikke selv kort, men er på spilledagen klar til at lave kaffe til deltagerne.

Sidste år deltog Brønderslev Bridgeklub i Stafet for Livet ved at være til stede i parken, mens arrangementet fandt sted, og der blev gået mange sponsorrunder i parken. Der spillede bridgespillerne også kort, det foregik i et telt.

- Det gik ikke, som vi havde planlagt sidste år, konstaterer Else Marie Schjønning Thrane.

- Det gav ikke ret mange penge.

Derfor var der behov for en ny måde at gøre det på i år, hvis bridgeklubben skulle være med, og det betyder, at man i år kan sidde i varmen og hygge sig med bridge i den gode sags tjeneste i stedet.

- Så er vi også fri for at gå i 24 timer, smiler Ejler Sundgaard, der er næstformand i bridgeklubben.

Bridgespillet kommer til at foregå torsdag 13. juni, og alle interesserede bridgespiller også fra andre klubber kan melde sig til.

Der bliver også noget at spise til bridgeaftenen, maden leveres af lokale sponsorer, som også vil være med til at støtte kræftforskningen.

Stafet for Livet i Brønderslev finder sted 15.-16. juni i Rhododendronparken, hvor der samles ind til støtte til kræftforskning.

Planen er, at bridgeklubben og Caritas vil besøge arrangementet der og overrække de penge, der er kommet ind på kortspillet.

Sidste år gav arrangementet i Brønderslev et samlet overskud på 470.000 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...