De fleste kender den store gule bygning på hjørnet af Aalborgvej og Østergade og specielt fra tiden med Ford - Krog Jensen, hvor det store udstillingslokale ud mod Aalborgvej var fyldt med biler i alverdens farver og størrelser.

Efter Ford - Krog Jensen solgte bygningerne til Brdr. Hosbond, stod de først tomme og senest var der møbelbutik i lokalerne, men nu er håndværkerne i fuld gang med at omdanne det 2000 kvm store lokale til dets oprindelige formål med biludstilling igen.

Brdr. Hosbonds daglige leder i Brønderslev afdelingen, Jan Thomsen, fortæller at håndværkerne allerede er gået i gang med den helt store ombygning. Det nuværende salgslokale og tidligere lastvognsværksted i Ford - Krog Jensen tiden på godt 500 kvm, lægges til automaler firmaet, Pierre.dk afdeling i den vestlige del af huset, således at de får rådighed over et endnu større areal, og dermed kan udvide deres kapacitet.

Det store udstillingslokale ud mod Aalborgvej, deles op i to lokaler. Den største part, godt 66 procent af de 2000 kvm, skal bruges til biludstilling igen, de sidste 33 procent, skal bruges til opbevaring af kundedæk.

Det er blevet en stor succes, med at vi hos Brdr. Hosbond opbevarer vores kunders vinterdæk om sommeren og sommerdæk om vinteren, at vi behøver endnu mere plads til den del af vores kundeservice, udtaler Jan Thomsen.

- Vi flytter samtidigt vores salgskontor over i udstillingsbygningen, alt her skal renoveres fra handicaptoiletter, nye gulve, nye lofter samt monteres energibesparende LED belysning i hele udstillingen.

Vi venter i øjeblikket på at få de nødvendige tilladelser til at lave de grønne arealer foran udstillingen, om til grusbelagt display område for brugte biler, så at der ikke skal stå så mange biler på pladsen mod Østergade ved benzintanken.

- Alt dette tager selvfølgelig tid, slutter en glad Jan Thomsen.

Han håber på at kunne introducere den spritnye Ford Focus i de nye udstillingslokaler 1.-2. september.Tex

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...