NiH får besøg af Frank Erichsen, ”Bonderøven”, som vil fortæller om det enkle liv

BRØNDERSLEV: Franch Erichsen, ”Bonderøven”, kommer til Brønderslev tirsdag 22. oktober.

Her skal han holde foredrag på Nordjyllands Idrætshøjskole, og arrangør er Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole.

De skriver i en pressemeddelelse:

- I en tid hvor vi taler meget om hvor svært det er at nå det hele og samtidig leve et liv der er rigt på nærvær, kvalitet og det naturlige; har Frank Erichsen valgt en noget anderledes livstil, der minder mere om tiden i midten af forrige århundrede. Med sit levende og troværdige foredrag ”Det enkle liv” giver Frank Erichsen publikum tips til et liv med selvforsynende landbrug og underholder samtidig med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program “Bonderøven”.

Frank Erichsen udgav i 2011 bogen “Det enkle liv - skridt på vejen mod selvforsyning”, der senere i 2013 blev fulgt op af bogen “Det enkle liv - flere skridt på vejen mod selvforsyning”. I begge bøger giver Bonderøven bud på, hvordan man nærmer sig det enkle liv, hvordan man opnår et godt liv gennem selvforsyning, og ikke mindst hvordan man kombinerer det daglige arbejde med familielivet.

Foredraget begynder klokken 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...