Kæledyrenes Hemmelige liv 2 kan ses i Brønderslev

BRØNDERSLEV: BASbio i Brønderslev viser i uge 32 og 33 filmen ”Kæledyrenes hemmelige liv 2”. Filmen spiller søndag 11. august og søndag 18. august begge dage kl. 16.

Den handler om terrieren Max, der prøver at komme overens med nogle alvorlige ændringer i sit liv; hans ejer er blevet gift og har fået en lille rolling, Liam, som Max bliver helt besat af at beskytte. Det giver ham nervøse trækninger. Det giver ham endnu flere at være på familietur på landet sammen med gadekrydset Duke, for her møder de hundeintolerante køer, fjendtlige ræve og en frygtindgydende kalkun. Heldigvis møder de også den gamle gårdhund Gyldenkam, der deler lidt livsvisdom med Max, så han kan komme lidt ned på jorden igen og give Liam lidt løsere tøjler.

I mellemtiden er det op til Max’ ven, den ukuelige pomeranian Glitter at redde Max’ yndlingslegetøj fra en katteinficeret lejlighed, hvortil hun rekrutterer sin egen katteven Chloe, der er blevet lidt for afhængig af katteurt.

Anders Matthesen lægger stemme til Max, Mick Øgendahl til Snefnug, Amin Jensen til Duke, Mette Lindberg til Glitter, Trine Dyrholm til Chloe, Szhirley Rokahaim til Daisy og Kurt Ravn til Gyldenkam.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...