Brønderslev Fritidsklub har mange aktiviteter, hvor børn kan være sammen

BRØNDERSLEV: - Nummer 38!, bliver der råbt ud i klublokalet til en gruppe børn der, med brikker klar ved hånden, hurtigt og forhåbningsfuldt gennemtjekker deres bingoplader for et match.

På bordet bag tromlen er der stablet en lang række præmier, både store og små, som skaber sommerfugle i maven og spænding hos børnene - ligesom var det juleaften. Pludselig lyder der et glædesfyldt ”BINGO!” fra en af de deltagende - så er der gevinst!

Sådan skriver afdelingsleder i Brønderslev Fritidsklub, Megan McHardy Svendsen, om en bingo-dag, der har været i klubben.

Hun oplyser også, at klubben byder på aktiviteter, der skaber hygge, glæde og fællesskab for deres unge medlemmer.

Til bingo-dagen var der også hotdogs til børnene, og der blev spillet bingo på to plader, så alle havde større chance for at få gevinst – og hvis børnene havde en sidemakker, der fik bingo, kunne de ligeledes være heldige at vinde en lille præmie.

Megan Svendsen mener, at det er vigtigt at afholde større aktiviteter, som f.eks. bingo-dag, hvor alle børnene kan være med og hygge sig sammen.

- Det er nemlig fritidsklubbens ønske at skabe de bedste rammer for, at deres medlemmer får gode sociale oplevelser, da det kan skabe grobund for nærhed, fællesskab og venskaber på tværs. skriver hun.

Klubben har en kalender for årets arrangementer og aktiviteter. Der er blandt andet ture til Aalborg Zoo og Fårup Sommerland på programmet samt påske- og fastelavnsfester. Klubben afvikler også løbende en masse mindre aktiviteter som tumledage, teambuilding konkurrencer, filmaftener og ture ud af huset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...