Coronarestriktioner, sommerpakke og ustadigt sommervejr har været hård ved Fårup Sommerland. Nu sænker parken priserne på sæsonkort og 15.000 billetter i håb om at få nordjyderne til at slå vejen forbi

Coronakrisen har haft store konsekvenser for danske forlystelsesparker, der stadig kæmper med eftervirkningerne af den massive nedlukning og de efterfølgende restriktioner. Det gælder også for Fårup Sommerland, som måtte udskyde sæsonåbningen og overholde en række restriktioner i parken. Dette, kombineret med billige billetter hos mange øvrige attraktioner og ustadigt sommervejr i juli måned, har foreløbig resulteret i færre nordjyske besøg i forlystelsesparken:

- Det har gjort situationen ekstra udfordrende, at forlystelsesparkerne ikke har været en del af regeringens sommerpakke. Potentielle gæster har fravalgt os til fordel for billigere alternativer, lyder det fra direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen, der kalder regeringens sommerpakke for yderst problematisk og konkurrenceforvridende.

Sænker prisen på billetter og sæsonkort

Det er i høj grad de nordjyske gæster, der har valgt at besøge attraktioner, som er en del af sommerpakken, fremfor Fårup Sommerland i denne sæson. Derfor vil parken nu indføre sin egen ”sensommerpakke”

- Med en forhåbning om at kunne tiltrække nogle flere nordjyder i parken de kommende måneder lancerer vi derfor vores egen sensommerpakke med en fordelagtig pris på sæsonkort og 15.000 rabatterede billetter, afslører Niels Jørgen Jensen.

Med sensommerpakken kan gæsterne spare op til 140 kr. pr. billet, og de sælges efter først til mølle-princippet. For at få fingrene i de billige billetter er det således om at være i god tid, for de første der køber, får den laveste pris, som starter på 150 kr. pr. billet.

Billetterne skal købes på forhånd og kan kun købes på Fårup Sommerlands hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...