Kunder fik set nærmere på biler af forskellige slags - flere ting spiller ind, når der ska tages beslutning om at vælge en ny bil

BRØNDERSLEV: Der var kransekage og det hele i weekenden hos Peugeot i Brønderslev, hvor de som mange andre bilforhandlere bød på nytårskur.

Blandt dem, der kom forbi, var Klavs og Inger Aarup-Kristensen, som går i indledende biltanker. De fik kigget sig lidt omkring blandt bilerne udenfor og fik en snak med forretningsfører Mogens Larsen.

For dem er der en vigtig ting, der først skal afklares, når de skal vælge deres næste bil.

- Vi kigger efter en bil, som jeg kan stige ind i. Jeg er høj og har dårlig ryg, og vi vil gerne have en bil, som har en nem indstigning, fortalte Klavs Aarup-Kristensen.

Med hans højde er det ikke nok, at den er nem at stige ind i - der skal også være plads, når man har sat sig bag rattet.

- Vi har prøvet en, hvor han sad med hovedet i loftet, fortæller Inger Aarup-Kristensen.

Parret fik prøvet en model, hvor det gik fint med indstigningen og højden, men derfra er der endnu en række overvejelser, der melder sig.

- Vi diskuterer frem og tilbage, om det skal være en hybrid plug in. Det kan vi ikke helt finde ud af. Det bliver måske ikke det, men næste gang, fortæller Inger Aarup-Kristensen.

Parret har også overvejelser om at vælge en bil med automatgear.

- Der er fordi, vi har prøvet sådan en for mange år tilbage, og siden da har vi haft lyst til at få en, fortæller Klavs Aarup-Kristensen.

Og så spiller farven på bilen også ind i valget.

- Jeg vil helst ikke have en, der er kedelig i farven - jeg vil godt have, at jeg kan finde den på en parkeringsplads, smiler Inger Aarup-Kristensen.

Mogens Larsen meldte søndag aften, at det er gået godt med nytårskuren hos Peugeot i Brønderslev i år. I lørdags var der ikke mange folk, hvilket han tilskriver det kraftige blæsevejr, men søndag kom der godt gang i sagerne over middag.

- Vi har solgt noget, men vi har også masser af emner at følge op på, så det skal nok ende ud i flere handler, det er jeg sikker på, vurderer Mogens Larsen.

Nytårskuren går også ud på at få besøg af folk, de allerede kender - for relationer betyder en hel del i bilbranchen.

- Det er enormt vigtigt med relationer til kunden. Vi lever af, at folk kommer mere end en gang, fortæller Mogens Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...