Idrætsforening for psykisk sårbare har fået donation fra Friluftsrådet, så flere kan komme ud at cykle

BRØNDERSLEV: Idrætsforeningen BIFOS, der henvender sig til borgere med en psykisk sårbarhed, har fået en stor donation fra Friluftsrådet til et nyt cykelprojekt.

Det oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse.

- Friluftsrådet har bevilliget BIFOS med 35.000 kr. til et cykelprojekt og pengene skal i første omgang gå til indkøb af nye cykler og stave til stavgang. Projektet skal bidrage til få flere til at dyrke idræt i naturen, ligesom det også gerne skulle bidrage til, at medlemmer vil tage ud i naturen på egen hånd, oplyser de.

BIFOS har fem-otte deltagere, der hver uge cykler i naturen.

- Det giver både motion, fællesskab og gode naturoplevelser, oplyser formand Peter Baggesgaard.

BIFOS håber, at de med donationen engagerer flere af medlemmer til at komme ud i naturen på jernhesten. Ligesom at de håber at kunne lokke flere medlemmer til. Derfor er pengene også blevet brugt på indkøb af en række nye cykler og stave til stavgang.

- Hvis vi kan tilbyde nogle gode cykler og stave til stavgang, regner vi med, at vi kan få endnu flere medlemmer med. Pt har vi ikke lånecykler som vi kan tilbyde at vores medlemmer, når vi cykler vores ugentlige ture, og det er en barriere for at få folk med, er Peter Baggesgaards erfaring.

BIFOS har ca. 45 medlemmer, der primært kommer fra Brønderslev. De har en række motionsaktiviteter året rundt. I vinterhalvåret er der svømning, fodbold, badminton og en række andre indeaktiviteter på programmet. Om sommeren trænes fodbold udendørs, ligesom der spilles tennis i Brønderslev Tennis Klub. Derudover har foreningen også en række medlemmer, der mødes og cykler på ugentlig basis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...