Tirsdag 1. september kl. 17 tager BI (Brønderslev Idrætsforening) imod Brabrand i første runde af dette års Sydbank Pokal turnering.

Det oplyser Daniel Svane, formand for BI. Han skriver:

- Det første gang i en årrække at det er lykkedes for BI at kvalificere sig til første runde af den prestigefyldte turnering, og derfor er der også lagt op til en festdag på BI Centeret. Selvom det naturligvis primært handler om spillet inde på banen, så knokler vi for at skabe fantastiske rammer for tilskuerne til kampen. Vi har lejet fadølsanlæg, rullet den store grill frem, så ingen skal gå sultne eller tørstige hjem. Derudover har vi også linet nogle aktiviteter op for børnene, så de også kan få brændt noget krudt af.

Han peger på, at selv om det hverken blev til Hobro IK, Vendsyssel FF eller Silkeborg IF i lodtrækningen, så er det alligevel ikke hvem som helst der kigger forbi Brønderslev.

- Aarhus-holdet blev således nummer fire i sidste sæsons 2. division. De lokale helte fra Brønderslev frister for tiden en tilværelse i serie 2, så der er ingen tvivl om, at udebaneholdet er store favoritter i opgøret.

Daniel Svane melder også om stor opbakning.

- Til de sidste par kampe på hjemmebane har vi oplevet en fantastisk opbakning fra byen. Vi er utroligt beærede og stolte over, at der er så mange mennesker, der har lyst til at komme ud og bruge et par timer på centeret. Nu håber vi, at vi kan betale dem allesammen tilbage med en overraskelse på tirsdag, oplyser formanden.

Der er gratis adgang for alle tilskuere til kampen, men grundet corona skal alle sidde ned. Der er både tribune og opstillede stole til alle de fremmødte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...