Fodboldhold er klar til at møde Sæby i serie 2

BRØNDERSLEV: Efter en sløv start har BI for alvor fundet melodien i serie 2. Det er blevet til intet mindre end 16 point i de sidste 6 runder. Næste kamp er mod Sæby med kampstart torsdag 23. maj kl. 19.

Det oplyser formand for BI Fodbold, Daniel Svane.

- Derfor ligger de også lunt i svinget til den anden plads, som giver adgang til play-off om oprykning til serie 1. Senest blev det til en sikker sejr i Thise, og holdet sprudler af selvtillid. Dette skal også afspejle sig i en bundsolid præstation mod Sæby. Det var også mod Sæby, man kickstartede sæsonen med en imponerende 4-0 sejr. Det gælder således om at holde snuden i sporet og fortsætte det hårde arbejde, skriver han.

Daniel Svane peger også på, at det kræver opbakning at have de bedst mulige forudsætninger for at indfri sine målsætninger.

- Der var fantastisk støtte til holdet i Thise, hvor mange fra Brønderslev havde taget turen mod vest. Vi håber naturligvis, at denne fænomenale opbakning fortsætter, og at mange kommer ud på Kop og Kande Arena. Det er bare sjovere for alle når vi står sammen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...