BI tager imod Hjørring Frem i sæsonens første kamp og har oprykning som et stort mål for den kommende sæson

BRØNDERSLEV: Lørdag 30. marts starter den nye fodboldsæson på BI centeret, når førsteholdet tager i mod Hjørring Frem klokken 14.

Det oplyser Daniel Svane fra klubben.

- Sidste sæson endte desværre med en dramatisk nedrykning til serie 2 i det absolut sidste sekund. Det var naturligvis en stor skuffelse for spillerne og de mange fremmødte tilskuere. Derfor er målsætningen for den kommende sæson også glasklar - oprykning, oplyser han.

Som et led i mission oprykning har klubben forud for denne sæson tilknyttet en ny cheftræner i skikkelse af Mads Pedersen. Han har på trods af sin unge alder allerede opnået en stor erfaring inden for fodboldens verden.

- Som spiller har han et hav af divisionskampe på cv’et. Som træner har han stået i spidserne for store lokale klubber som Aalborg Chang, Hirtshals og senest Hjørring. Sidstnævnte var endda på jyllandsserie niveau. Derudover bliver Mads også flankeret af den tidligere Brønderslev spiller Mikkel Bruun, som forud for denne sæson har påtaget sig hvervet som assistenttræner, skriver Daniel Svane.

Klubben har også en ambition om at få flere tilskuere på lægterne. Derfor bliver alle kampene gratis fremover, ligesom de mange sponsorer også har doneret præmier, som er på højkant til hver kamp. Derudover vil der til den første kamp også være gratis kaffe til de fremmødte fans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...