Brønderslev tager imod Tårs Ugilt lørdag - BI opfordrer folk til at komme og se kampen

BRØNDERSLEV: Efter et nederlag i første runde mod topholdet fra Hjørring Frem har BI taget skeen i den anden hånd. Det har i skrivende stund kastet syv point af sig i det efterfølgende tre runder. Senest blev det til 2-2 i Skagen, hvor holdet fik kæmpet sig tilbage efter at være bagud to gange. Det skriver Daniel Svane, der er formand for BI Fodbold.

- Cheftræner Mads Pedersen har dermed fået banket noget selvtillid ind i holdet, og dette skal gerne udmønte sig i endnu en hjemmebanesejr når oprykkerne fra Tårs/Ugilt kommer forbi BI centeret lørdag. 4. maj kl. 14, skriver han.

Gæsterne er et oprykkerhold, som kom ud med lyn og torden i første runde med en udebanesejr i Hjallerup. Herefter er det dog blevet til tre nederlag på stribe og heriblandt et 3-0 nederlag mod det andet oprykkerhold fra Thise.

- Omvendt er det BI mandskab, som for alvor har fundet melodien rent offensivt. Især tilgangen af Troels Skov Skovgaard Pedersen har været afgørende, da han har produceret ikke færre end fire scoringer i hans første tre kampe. Han kan således blive den afgørende brik for at kæmpe sig tilbage i topstriden, vurderer Daniel Svane.

Han melder også om, at der har været fornem opbakning til de første to hjemmebanekampe i Brønderslev, og at holdet første gang i denne sæson nu rykkerover på Kop og Kande Arena. Han opfordrer folk til at komme på tribunen og støtte holdet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...