GENERALFORSAMLING: Hele foreningens bestyrelse fortsætter - prisen som Årets Basse gik til Jannie Juhl Jensen

Brønderslev Amatør Scene (BAS) har holdt generalforsamling, og det foregik meget stille og roligt.

Det fortæller formand Susanne Berthelsen dagen derpå.

Hun fortsætter som formand, og hele bestyrelsen fortsætter også uændret. Bestyrelsen udgøres af Susanne Berthelsen, Martin Østergaard, Preben Møgelmose, Jens Klemmensen, Tove Bjerre, Mads Øland, og René Bundgaard Lynge.

Der var kun udskiftning på suppleantpladserne, hvor Stine Nielsen og Frank Weinkouff Thomsen blev foreningens nye suppleanter.

- Det har været et år med lettere nedgang i biografomsætningen og fyrværkeriomsætningen, og ellers har det været et travlt år med mange aktiviteter. Det er ikke noget, vi er bekymrede over, men vi kigger på de procedurer, vi har, og finder ud af, om noget skal ændres, fortæller Susanne Berthelsen.

Der var på generalforsamlingen også en opdatering på, hvordan det går med det store projekt med at flytte over i PN-bygningerne.

Og så uddelte man prisen ”Årets BASse”, som der er tradition for. Den gik til Jannie Juhl Jensen, der er børneinstruktør i foreningen.

BAS skriver om valget af Årets BASse:

- Hun har været med på scenen i BørneBAS i flere år og er stadig aktiv i voksengruppen. Som voksen fik hun lyst til at prøve kræfter som instruktør. De sidste fire år har hun instrueret børnegruppen.

Udover at være instruktør har hun også skrevet alle stykkerne, og det er med stor succes, og når man nu har været sufflør i mange år, så er man det selvfølgelig også på sine egne stykker.

Jannie er meget involveret i stort set alle aktiviteter i BAS både inden- og udenfor huset. Man kan finde hende i kiosken, når vi er ude og sminke, hun bygger scene og finder kostumer, ja stort set alt er hun interesseret i. Titlen som årets BASse er meget velfortjent.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...