Efter en lang periode med corona-lukning vises der nu film i BASbio igen

BRØNDERSLEV: BASbio i Brønderslev har som så meget andet ligget stille i et stykke tid. Men onsdag 3. juni er biografen igen klar til at vise film.

- Vi har lavet rengørings- og aftørringsplaner, målt op og gjort ved, og er alt i alt klar til genåbning med de retningslinier vi har fået fra kulturministeriet. Vi glæder os, oplyser Martin Østergaard, der er næstformand i BAS og formand for biografudvalget.

Den første film bliver ”Bombshell - opgørets time”, som kan ses onsdag, torsdag, fredag og søndag i uge 23 samt onsdag, torsdag og fredag i uge 24. Alle dage kl. 19.

BAS skriver om filmen, at den giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News.

- Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe imod Fox News topchefen Roger Ailes’ sexchikane af de kvindelige ansatte.

For børn og familier bliver den første film efter corona-lukningen ”Fremad”, som kan ses søndag 7. juni plus de næste to følgende søndage, alle dage kl 16.

Disney og Pixar står bag den, og BAS oplyser, at filmen foregår i et forstads-fantasymiljø, hvor brødrene Ian og Barley får foræret en trylleformular, som de bruger til at fremmane deres far - eller i alt fald halvdelen af ham.

- De to brødre må derfor lede efter et gammelt kort, som kan føre dem videre til Fønixjuvelen, hvor de kan fuldende deres færd. Undervejs opsøger de Manticore, der engang var en frygtløs kriger, men som nu bestyrer en kro. De to brødre drager derfra ud på en storslået færd for at opdage, om der stadig er en smule magi tilbage i verden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...