De første to navne til festivalen 2020 er på plads og billetterne i salg

ØSTER BRØNDERLSLEV: Selv om der endnu er mange måneder til august 2020, så er Bålhøj Festivalen i Øster Brønderslev allerede klar med to af de navne, de skal skabe den gode stemning under festivalen.

Den først er Poul Krebs - musikeren, som i løbet af sin lange karriere har skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og efterhånden udgivet 24 albums og solgt langt over 1 million cd’ere.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej.

På Bålhøj Festival har han sit band med.

Den anden kunstner er Askling.

Der er nok ikke mange, der kender hende, men Emma Askling med kunstnernavnet Askling er som 18-årig en ny stemme i dansk elektronisk pop.

- Selv om hun for 10 år siden var med i MGP, så er det først de seneste år, hendes silkebløde og overlegne vokal har taget godt fat i publikum, og det glæde vi os til at præsentere på Bålhøj, siger Mette Rask fra musikgruppen.

Drevet af feminin styrke styrer hun sikkert igennem et elektronisk popunivers.

Billetsalget er netop begyndt på www.fowli.dk.

- Vi sætter på alle måder pris på Bålhøj Festivalen i Øster Brønderslev, fortæller Jesper Albrechtsen, der er formand for Borgerforeningen, som står bag festivalen.

I 2020 spiller musikken lørdag 8. august på toppen af Øster Brønderslev: i Bålhøj Plantage.

- Vi igen satser på en hyggelig og velbesøgt festival med god musik og glade gæster i alle aldre.

Musikgruppen er i næsten færdige med at booke musikken, og der er stadig gang i mange forhandlinger om spilletidspunkter, scenestørrelse, økonomi og andre ønsker.

Det er et større puslespil, der skal gå op, så programmet igen bliver bredt og godt - og det lover arrangørerne at komme i mål på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...