Forberedelserne går ind i vigtig fase - billetsalget ser fint ud

Ø. BRØNDERSLEV: 11. august bliver der fuld musik i skoven, når Bålhøj Festival går løs med masser af musik på programmet og Michael Falch som hovednavn.

I næste uge går de frivillige bag festivalen i gang med at bygge det hele op i skoven, hvor der skal være både to scener og et stort legeområde, hvor børnene kan boltre sig om eftermiddagen.

- Lige nu holder vi ferie, men det er organiseret med små grupper, der har ansvar for hver deres område, og så mødes vi mandag 6. august om aftenen, og derfra starter så hele koordineringen. Tirsdag aften er vi på pladsen og sætter telte og scener op, og der bliver en livlig aktivitet helt frem til fredag aften, fortæller Anders Bang Andersen, der er talsmand for festivalen.

Det ser fint ud med forsalget af billetter indtil videre.

- Der er solgt lige så mange som sidste år, fortæller Anders Bang Andersen.

Målet er at få 2000 gæster ind - mindst.

- 2000, så er det okay, 2500, så er det super godt, opsummerer Anders Bang Andersen.

Stemning i skoven

Anders Bang Andersen siger om musikprogrammet, at der er noget for enhver smag. Han tror, at Michael Falch kan ramme bredt.

- Han er jo et godt gammelt navn, som er kendt fra Malurt og lyden af 1980’erne, og det er der nok en generation, der vil huske ham for. Men jeg ved, at han de seneste par år også har fået en revival og har fået et yngre publikum, fortæller Anders Bang Andersen, der peger på, at han har været med i tv-programmet Toppen af Poppen og har haft mange anmelderroste koncerter, hvor mange er mødt op.

- Han er et af de navne, at når han først går i gang, så er det kendte sange, noget der kan synges med på og noget, der kan give en god folkefest og stemning i skoven.

Blandt de andre navne i år er Folkeklubben, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen samt Ginne Marker.

Blues i høj klasse

Et af de orkestre, man kan høre på Bålhøj, er det internationalt anerkendte og prisbelønnede band The Blues Overdrive. Her medvirker guitarist Andreas Andersen, der er vokset op i Brønderslev, hvor han blev præget af det musikmiljø, der var i byen.

Han husker det som meget aktivt og har mange gode minder fra dengang.

Læs mere om det her
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...