Prisvindende forfatter kommer på biblioteket som optakt til Ordkraft

BRØNDERSLEV: Som en optakt til Ordkraft 2020 kan man møde den prisvindende forfatter Ane Riel på Brønderslev Bibliotek tirsdag 25. februar kl. 19

Det oplyser Brønderslev Bibliotek i en pressemeddelelse.

Ane Riel vil fortælle om sit forfatterskab, som kredser om menneskelige relationer, hvor hun med alvor og humor, idyl og gru, skildrer skæve eksistenser og grumme skæbner.

- Men hvem er Ane Riel? Og hvordan kan hun skrive med så megen hjertevarme om det tragiske?, skriver biblioteket.

Ane Riel er blevet fremhævet som en ny og spændende forfatter med en skæv og original tilgang til sproget og fortællingen. Hun beskæftiger sig med det splittede sind og tager gerne handlingen ud i det sygelige, mørke og ligefrem groteske. Det kontrastfyldte er kendetegnende for Ane Riels forfatterskab, ligesom de små overraskende twist, der drejer handlingen i nye retninger.

I 2013 kom hendes anmelderroste debutroman ” Slagteren i Liseleje”. Romanen ”Harpiks” er Ane Riels prisvindende anden roman, som udover at være oversat til flere sprog, er blevet filmatiseret med bl.a. Sofie Gråbøl. I 2019 udkom hendes tredje roman ”Bæst”, der er en episk fortælling om den usædvanligt stærke dreng, Leon.

Ordkraft 2020 foregår fra torsdag 16. april, fredag 17. april og lørdag 18. april i Nordkraft i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...