Alle har mulighed for at prøve spillet, der kombinerer minigolf med golf

BRØNDERSLEV: 1. maj 2019 slår Brønderslev Familie og Firmaidræt dørene op for alle, der har interesse i at prøve kræfter med et spil Naturgolf. Foreningen har et stort fokus på fællesskabet og det sociale og håber at initiativet kan give anledning til at flere vil prøve foreningens tilbud.

Det oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse, hvor de skriver:

- Der er rig mulighed for at få motion og smil over læben, når Brønderslev Familie og Firmaidræt inviterer til gratis prøvetræning i naturgolf 1. maj kl. 18 i klubhuset på Molsgade i Brønderslev. Naturgolf er måske for nogen et ukendt fænomen. Foruden banen i Brønderslev, er der da også kun én anden forening i Danmark. Det kan bedst sammenlignes som en blanding af almindelig golf og minigolf.

Naturgolf spilles i perioden fra maj til oktober. Ligesom i minigolf spiller man kun med en putter, men banen er på 18 huller, der går gennem skov og i åbent landskab som man kender det fra almindelig golf. En runde tager ca. fem kvarter og spillet kræver ingen særlige forudsætninger.

Egon Korsbæk, der er ansvarlig for Naturgolfen i Brønderslev Familie og Firmaidræt, opfordrer flere til at prøve spillet.

- Vi er allerede mange, der har glæde af at spille naturgolf, men vi vil gerne have endnu flere med og give andre mulighed for at komme ned at se hvad vi laver.

Der er fællestræning på klubaftenerne hver onsdag fra kl. 18-20. I maj måned er det som ny muligt at spille gratis på klubaftenerne. Her er der også mulighed for at låne udstyr.

- Kom som du er, og nyd et par timer i selskab med andre, få lidt frisk luft og motion til krop og sjæl. Det er et fantastisk sjovt og nemt spil, opfordrer Egon Korsbæk.

Det er Brønderslev Familie og Firmaidræt og Bevæg dig for livet - Senior i Brønderslev Kommune, som står bag prøvetræningen og de der tilhørende gratis træninger på klubaftenerne. Niveauet er, så alle kan deltage uanset fysisk forfatning og tidligere erfaring med idræt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...