Haveprojekt går i gang nu, og der er mange flere ting på grogrammet, herunder foredrag, undervisning og en kvinde-gå-klub

BRØNDERSLEV: I Fælleshuset på Niels Bohrs Plads i Brønderslev står man overfor et forår fyldt med aktiviteter både inde og ude. Det oplyser projektmedarbejderne i Mælkebøtten.

En af medarbejderne er Marie Mørk, og hun skriver om planerne:

- Vores projekt med haver går i gang fra uge 15, og her har vi en forventning om at få alle haver lejet ud til vores beboere. Vores haveprojekt var en stor succes sidste år, og vi håber, at det bliver ligeså godt i år.

Derudover byder foråret og sommeren på tre foredrag i samarbejde med Brønderslev Bibliotek. De tre foredrag er af hhv. Thomas Mølgaard, Mads Nygaard og Hans Gregersen, der hver især vil berette om vidt forskellige ting såsom en modig cykeltur, begejstringsaktivisme og Aalborg under besættelsen.

- Derudover har vi igen fået et samarbejde op at stå med AOF om levering af undervisning i dansk, matematik og IT i Fælleshuset, hvilket vi er glade for. Endeligt håber vi på, at forårsmånederne byder på tørt vejr, da vi åbner en kvinde-gå-klub, som skal bidrage til at få noget motion og frisk luft, oplyser Marie Mørk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...