Ældre kan få rådgivning om ting som testamente, arv og andre juridiske emner

BRØNDERSLEV: Ældresagens afdeling i Brønderslev indgår samarbejde med advokatfirmaet Henrik Skaarup om at yde rådgivning til Ældresagens medlemmer i Brønderslev og omegn. Det oplyser advokatfirmaet i en pressemeddelelse.

- Med det nye samarbejde får ældresagens medlemmer mulighed for hver den første mandag i hver måned at drøfte et juridisk problem med en advokat fra advokatfirmaet Henrik Skaarup. Det kan være man ønsker at få belyst, hvem der arver en, når man engang dør, eller om bør få lavet et testamente, oplyser de.

Rådgivningen foregår ved, at man tager telefonisk kontakt eller mailkontakt til advokatfirmaet Henrik Skaarup og aftaler et tidspunkt til den første mandag i hver måned, hvor man enten møder fysisk op hos advokatfirmaet i Brønderslev, eller aftaler telefonisk møde, hvor man gennemgår sit problem med advokaten.

- Mødet med advokaten vil som udgangspunkt tidsmæssigt beløbe sig til en halv time, hvor man så forhåbentligt får svar på sine spørgsmål eller får mulighed for at aftale med advokaten, at han hjælper en videre i sagen.

Samarbejdet gør også, at advokatfirmaet, når lejligheden byder sig, holder oplæg om nye emner indenfor privatjuridiske forhold. Det kan eksempelvis være om fremtidsfuldmagter eller om testamenter.

- Vi glæder os meget til at komme i gang og ved, at man har god opbakning til lignende ordninger fra andre af Ældresagens afdelinger i Nordjylland, oplyser Henrik Skaarup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...