Jens Nordmark fra Brønderslev har lavet en fiskejulekalender på Youtube med daglige bidrag fra danske lystfiskere

BRØNDERSLEV: Jens Nordmark fik tilbage i januar en sjov ide, som nu spreder juleglæde blandt lystfiskere på YouTube. Han fik ideen til at samle de mange lystfiskere på YouTube, der laver videoer om deres fisketure og grej, til en julekalender, hvor 24 bidrag kan sprede lidt fiske(h)jul på Youtube.

- De fleste af os har en kanal, hvor man måske laver 10-20 afsnit om året. Så tænkte jeg, at man kunne lave et lille hyggeprojekt, hvor alle lystfiskerne har en pakke med i form af en video, som vi kan åbne hver dag i december, siger Jens Nordmark.

I øjeblikket er cirka halvdelen af julekalenderen klar til brug, så Jens Nordmark er spændt på, om det lykkes med alle 24 afsnit. Mest af alt så glæder han sig også til at se, hvad de andre lystfiskere har lavet af sjove påfund og videoer til serien. Afsnittene varierer meget i længde, og det er op til den enkelte, hvad de indeholder.

Der er derfor en chance for, at man både kan komme med på en spændende fisketur i udlandet, et unikt spot her i landet eller måske bliver klogere på noget nyt grej, som kan ryge under juletræet.

- Der var nogle, der havde en julenisse med ude og fiske i det tidlige forår, så de er filmet i løbet af hele året og gemt til nu. Der var også en, der havde lidt svært ved at få fat i pebernødder først på året, lyder det med et grin fra Jens Nordmark.

Kristian Gull Pedersen
Kanalen Danmarks Fiskehjulkalender kan findes på Youtube, og det er ganske gratis at se med.

Han har selv bidraget med et enkelt afsnit, hvor man kan komme med ham på jagt efter en aborre. Afsnittet er filmet tidligere i år, og så er det blevet gemt til julekalenderen. Han har også selv et enkelt ekstra afsnit, hvis noget går galt, men han håber på, at der kommer 24 bidrag fra forskellige fiske-youtubere.

Som administrator på julekalender, så har han mulighed for at smugkigge, men han venter i spænding sammen med alle andre seere på, at afsnittene får premiere kl. 18.00 hver dag til og med den 24. december.

- Det er jo ikke så sjovt at smugkigge, det ville være som at vide, hvad man får i julegave, siger Jens Nordmark med et grin.

Julekalenderen kan findes på Youtube, og den hedder Danmarks Fiskehjulkalender og kan findes lige her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...