Der åbner en Guld & Rod butik med genbrugsvarer i den tomme butik, hvor der tidligere var en Fakta

BRØNDERSLEV: Maja Olesen og Kasper Olesen åbner en ny Guld & Rod butik i Brønderslev, som kommer til at ligge på Peder Møllers Plads i den gamle Fakta-butik.

Det bliver den sjette Guld og Rod genbrugsbutik i Danmark, hvor folk lejer sig ind på noget plads i butikken, hvor de så kan udstille og sælge deres brugte varer.

Butikken er for tiden ved at få et helt nyt liv - der arbejdes blandt andet på at lave en ny disk og et børnehjørne og hyggehjørne, så der er basis for en hyggetur for hele familien.

Værktøj og retrolamper

Idéen om at få sådan en butik har Kasper Olesen gået og rodet med i et stykke tid.

- Han har selv en stand i Guld & Rod i Aalborg, og han legede med idéen, fortæller Maja Olesen, der i første ombæring tænkte, at det nok var tom snak.

Men han gik videre med planerne, og Kasper Olesen kan godt lide alt det med genbrug. Han har længe interesseret sig for at sælge gamle ting på auktioner, på nettet og på loppemarkeder.

Blandt de ting, han oplever, at der er rift om for tiden, er LP plader og vaser.

- Der kommer også noget værktøj i butikken, og højst sandsynligt også en masse retrolamper. Forhåbentlig også en masse møbler, siger han.

Selvstændige for første gang

Kasper Olesen har i mange år arbejdet med lastbiler.

- Det er første gang, vi prøver at være selvstændige, men nu fik vi chancen, og så er det bare med at hoppe på, mener Kasper Olesen.

De glæder sig til at åbne den ny butik og håber at være klar til åbning 10. januar.

20 personer har allerede booket en stand i butikken, og der er plads til omtrent 330-340 stande.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...