Der er mulighed for at prøve aquaspinning, hvor man cykler under vand

BRØNDERSLEV: Mandag 11. november er der åbent hus i Brønderslev Svømmeklub, hvor man komme forbi og gratis prøve aquaspinning. Målet er at tiltrække flere nye medlemmer både med og uden skavanker til det nye hold.

Det oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse. De skriver:

- Hver mandag kl. 9-10 får den fuld pedal i Brønderslev Svømmeklub. Her cykler et hold seniorer nemlig derudaf på spinning cykler placeret under vand.

En af dem er Per Munch på 53 år, der fik øjnene op for holdet gennem et kommunalt rehabiliteringshold.

- Jeg fik en blodprop i hjertet for et år siden - jeg døde tre gange den dag. Det betyder alt med det her tilbud - du bliver narret af, at du er i vand. Det er først, når du træder op af stigen, at du finder ud af, at du er træt. Jeg kan mærke, at jeg får det bedre, oplyser Per Munch i pressemeddelelsen.

Holdet er opstået i et samarbejde mellem Brønderslev Svømmeklub (BSK08) og projektet Bevæg dig for livet - Senior, som er et samarbejde mellem DIF, DGI og Dansk Arbejder Idrætsforbund.

- Jeg synes, at det er alletiders - jeg har helt sikkert fået det bedre og fået mere luft. Og så er det er skønt at have nogle at snakke med igen, når man ikke arbejder længere, oplyser 67-årige Poul Erik Højer i pressemeddelelsen.

Holdet er en blanding mellem aquaspinning og vandgymnastik, så man når hele kroppen rundt. Og selvom holdet er for alle, så bliver der også taget hensyn til de skavanker, som udøverne har.

- Vi vil gerne være med fremme i skoene og finde nogle nye tiltag og gøre os attraktive for nye medlemmer. Og det her er god og skånsom træning, som gør at flere kan få glæde af idrætten, oplyser Elsebeth Nielsen, der er ansvarlig for holdet svømmeklubben.

Brønderslev Kommune har gennem deres rehabiliteringshold hjulpet borgere over i en række lokale idrætsforeninger.

Der er ingen tilmelding til åbent hus - man møder bare op i Brønderslev Svømmehal.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...