De Grønne Pigespejdere i Brønderslev inviterer til en aktivitetsdag for hele familien på Naturens Dag

BRØNDERSLEV: De grønne pigespejdere, Vildænderne, i Brønderslev inviterer alle børn og voksne til en sjov aktivitetsdag for hele familien på Naturens Dag søndag 8. september kl. 10 til 12.

Det oplyser spejderleder Trine Budolfsen i en pressemeddelelse.

- Dagen byder blandt andet på et stjerneløb med de fire elementer: ild, vand, luft og jord. Deltagerne skal blandt andet være ildmagerske, ildkugler, spiller mudderbingo og bygge deres egen vindmølle og meget andet.

De grønne pigespejdere arrangerer dagen i Brønderslev sammen med Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet.

Børn i dag er kun halvt så meget i naturen, som deres bedsteforældre var, da de var børn, og det er en skam, mener Trine Budolfsen.

- Når vi er ude i naturen sanser vi, oplever og lærer på en helt anden måde, end vi ellers gør. Der er en uforudsigelighed i naturen, der gør, at vi også træner vores kreativitet, når vi færdes i den. Til spejder danner naturen rammen om vores aktiviteter - det giver mod og et rum, hvor der er højt til loftet, oplyser Trine Budolfsen.

Det hele foregår på Døvlingevej i Brønderslev.

Naturens Dag er Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforenings mærkedag for naturoplevelser. Initiativtagerne samarbejder med sammen med lokalforeninger, kommuner, naturvejledere og mange andre om at åbne naturen op for børn og voksne. Naturens Dag er støttet af Nordea-fonden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...