Frisk luft og fællesskab er på programmet, når ”Vildænderne”, De grønne pigespejdere i Brønderslev inviterer alle piger i 0.-3. klasse med til en plaskvåd eftermiddag, hvor pigerne skal undersøge og lege med vand. Det foregår med et åbent hus arrangement onsdag 9. september fra klokken 18 til 19.30 på Døvlingevej i Brønderslev.

Det oplyser Trine Budolfsen, der er spejderleder i Vildænderne under De Grønne Pigespejdere i Brønderslev.

- Det kan noget helt særligt, når vi er i naturen. Vi har uforudsigeligheden i vejret, som får os til at tænke i alternative løsninger, vi mærker vinden i håret, vi snuser og smager. På samme tid pirrer det vores kreativitet og nysgerrighed, fordi der ikke er faste rammer eller en bestemt måde vi skal være på, oplyser hun.

Blandt aktiviteterne på dagen er, at man skal frys sin egen is, lave en vand-vulkan og fiske efter havets dyr fra en trætop.

På dagen vil deltagerne blive mødt af både erfarne spejderledere og unge pigespejdere, der har forberedt et spejderløb til fire verdenshjørner, hvor pigerne skal undersøge, eksperimentere og lege med vand. Deltagerne får også mulighed for at træne deres mod, når de skal smage på madvarer med bind for øjnene.

- Det er selvfølgelig en sjov aktivitet, men vi gør det også, fordi vi vil vise pigerne, at hvis man vover pelsen en smule kan det give fantastiske oplevelser, oplyser Tina Vittrup, der også er spejderleder i gruppen.

Nye pigespejdere er altid velkomne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...