Alle kan tilmelde sig det åbne hold, hvor man kan være med og møde nye mennesker

BRØNDERSLEV: Også i år bliver det et åbent hold, når der er Stafet for Livet i Brønderslev til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

På holdet er alle velkomne, og det kan være en mulighed, hvis man ikke lige kender nogen på de øvrige hold, eller hvis man bare har lyst at møde nye mennesker i en god sags tjeneste.

Holdkaptajn på det åbne hold er Sussi Riise, som er tilflytter til Brønderslev for tre år siden og også stod for det åbne hold sidste år.

- Ingen af os arbejder i byen eller har det store netværk her. Så da jeg så, der var mulighed for at deltage ved Stafet For Livet på et åbent hold, hvor jeg også kunne hjælpe på dagen, meldte jeg mig til. Det var en rigtig hyggelig dag. Der er stillet telt til rådighed, så man føler sig som en del af et hold, selvom man ikke kender hinanden. Jeg håber, vi kan lave et hold i år, hvor vi også sammen sørger for, der er lidt hygge i teltet, i form af vi medbringer lidt til samværet - og håber der kommer mange tilmeldinger på holdet, opfordrer hun.

Stafet for Livet er en tradition i Brønderslev, som finder sted i Hedelund Rhododendronpark - i år bliver det 20. go 21. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...