I uge 27 er der fodboldskole, som Brønderslev Idrætsforening og AaB er gået sammen om

BRØNDERSLEV: Som noget nyt holder Brønderslev Idrætsforening og AaB i samarbejde AaB Fodboldskole i Brønderslev i uge 27, oplyser de i en pressemeddelelse.

Fodboldskolen er for fodboldglade drenge og piger fra U/7 til U/15 uanset niveau og klub.

- På AaB Fodboldskole får deltagerne 30 timers lærerig, sjov og spændende fodboldtræning fordelt over 5 dage. Der vil være fokus på at udvikle den enkelte spillers tekniske færdigheder, som blandt andet finter, vendinger, driblinger, afslutninger og meget mere.

Deltagere på AaB Fodboldskole får en tøjpakke bestående af t-shirt, shorts, strømper, en fodbold, sportstaske og drikkedunk samt en billet til en AaB-kamp.

Trænerne på skolen vil som udgangspunkt være lokale trænere fra BI Fodbold, mens en elitetræner fra AaB vil være fodboldleder hele ugen. Derudover vil der én af dagene komme besøg af en målmandstræner fra AaB.

- Det er rigtig fedt, at vi i samarbejde med AaB kan få AaB Fodboldskole til Brønderslev til sommer. Vi ved, at træningen bliver rigtig god og brugbar for alle spillere, og det bliver helt sikkert også en rigtig sjov uge for spillerne. Så vi håber på at se rigtig mange drenge og piger fra Brønderslev og området omkring på banerne i uge 27, siger Peter Sanderhoff Nielsen, bestyrelsesmedlem, Brønderslev I.F.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...