Der blev samlet ind til Red Barnet

BRØNDERSLEV: 90 indsamlere var ude med raslebøtterne i Brønderslev by og en enkelt i Manna, for at samle ind til Red Barnets landsindsamling søndag 2. september.

27.563,00 kroner kom der i bøtterne, og dertil kommer et ikke opgjort beløb indbetalt på mobil pay. Anne M. Knudsen fra lokalforeningens bestyrelse glæder sig over det store beløb, og ikke mindst glæder hun sig over alle de søde og friske indsamlere, der havde meldt sig.

En stor del af indsamlerne var unge mennesker fra foreningens ambassadørskole Hedegårdsskolen, her var det elever fra skolens 7., 8. og 9. klasse, der var indsamlere. Der var også en del af Red Barnets Familieoplevelsesklubs familier, der var ude at samle ind, idet landsindsamlingen indgår som en tur i familieoplevelsesklubbens program.

Efter endt indsamling mødtes indsamlerne på biblioteket, hvor frivillige tog imod dem. Pengene blev talt op, og alle fik et flot diplom, hvorpå der blev skrevet, hvor mange penge man hver især havde fået samlet ind. Derefter var der kagemand, frugt, saftevand og kaffe til alle. Der var også lotteri med mange flotte præmier venligst sponsoreret af forskellige forretninger i Brønderslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...