Go’ Aften Brønderslev med længe åbent i butikkerne byder blandt andet også på legehelteløb, heltemarch og besøg af Nibe Festival

BRØNDERSLEV: Der er god opbakning til legehelteløbet, som finder sted onsdag 29. maj, hvor det er Go’ Aften Brønderslev med længe åbent i butikkerne. Man er nu oppe på over 70 tilmeldte. Det oplyser handelschef Lars Bisgaard Andreasen.

Målet var 60 deltagere, så alt der over gør bare succesen større, oplyser han.

- Ideen bag løbet er først og fremmest at familien har det sjovt sammen. Derfor er det også en overkommelig rute på 1 eller 3 kilometer, som deltagerne skal ud på i Brønderslev midtby.

Deltagerne vil opleve et løb som måske er lidt anderledes end det man normalt oplever, for det er helt frivilligt om man vil løbe eller gå, og så vil man få små udfordringer ude på ruten, oplyser handelchefen i Brønderslev Handel Lars Bisgaard Andreasen.

Det kan være at man eksempelvis skal løbe baglæns, eller at man skal danse sig frem, ude på ruten.

- Alle deltagerne, børn og voksne, får heltekappe og heltebriller, så der er lagt op til et festligt indslag I byens gader.

Heltekapper og briller ligger klar og parat til deltagere i legehelteløbet.

Man kan tilmelde sig løbet op til løbets start, men her kan man ikke garantere, at de tilmeldte får en heltekappe og heltemaske.

Løbet slutter cirka 19.30, og herefter er der gaveshow, hvor der trækkes lod på løbsnumrene. Klokken 20.15 sendes deltagerne ud på heltemarch igennem byen. Legehelteløbet er arrangeret af Brønderslev Handel og Brønderslev Hallerne i samarbejde med Børneulykkefonden, det koster 90 kr. at deltage. Hele beløbet går til Legeheltene, som besøger børneafdelingerne på landets hospitaler og sørger for at lave leg, bevægelse og motion for børnene.

Der bliver også en hyldestparade på dagen, den vil gå igennem Algade, Mejlstedgade, Bredgade og Nygade.

Med i optoget finder man Høvding Brundur, Proffesor Trifolikom, Oskar og Bodil fra Jyske Bank, Frønse fra Spar Nord og andre indslag med blandt andet godter til børnene.

Nibe Festival besøger også Brønderslev, hvor de slår sig ned i Algade omkring Spar Nord. Her kan man få mere info om festivalen, og der vil være mulighed for at vinde festivalbilletter.

For at give en lille smagsprøve, har festivalen selv medbragt et band: The Cover Crew, som vil spille hele aftenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...