Mediakonsulent Jeanette Rose Nøhr fylder rundt

BRØNDERSLEV: Mediakonsulent Jeanette Rose Nøhr, Botvedsvej 10, Vadum fylder 16. december 50 år.

Jeanette er ansat hos NORDJYSKE Medier, og hun har i dag primært sit fokus på Brønderslev- og Dronninglundområdet, hvor hun rådgiver forretninger og firma om markedsføring.

Hun er udadvendt og stortrives i de gode snakke med både kunder og kollegaer. Hendes energi, humor, smil og smittende latter er med til at skabe god stemning, og samtidig er hun både lyttende og empatisk, når situationen kræver det.

Kendetegnede for Jeanette er, at hun har det bedst, når der er fart over feltet - både på jobbet og privat.

- Jeg er ikke ret god til at sidde stille. Jeg elsker at der sker noget - at der er gang i den, som hun selv udtrykker det.

- Jeg er rigtig glad for mit arbejde. Ingen dage er ens, og jeg møde og snakker med rigtig mange forskellige mennesker. Det er rigtig dejligt, lyder det fra Jeanette, der fejrer fødselsdagen privat.

Jeanette bor i Vadum med sin mand Peter - der er elektriker hos Eniig - og døtrene; Emma på 18 år, der går på gymnasiet samt Sofie, der er 10 år.

Fritiden bruger hun gerne på løb, i motionscenter eller på cyklen. Senest har hun fundet fælles hobby med datteren Sofie, familien har nemlig investeret i en pony, der er opstaldet på Stald Torpegård.

Jeanette bruger også gerne fritiden sammen med venner, veninder og familien.

Oprindelig er Jeanette fra Skive. Hun er uddannet kontorassistent samt social- og sundhedsassistent. Mens hun uddannede sig som sosu-assistent, havde hun job hos Sonofon, hvor hun kunne gøre brug af sin kontoruddannelse. Her blev hun fastansat. Siden fik hun ansættelse som indkøbsassistent hos Asger Jensen. Da hun kom retur til arbejdsmarkedet efter sin første barselsorlov, fik hun job som supervisor hos LN Marketing. Her spottede NORDJYSKE Medier hendes talent, og hun har nu været ansat i medievirksomheden i snart 18 år. Hun har gennem årene fået kendskab til et stort geografisk område - og mange af landsdelens kunder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...