Rigmor Borup kan fejre jubilæum 1. juli

BRØNDERSLEV: Virksomhedsassistent Rigmor Borup, Fjorden 14, Manna, 9700 Brønderslev, kan 1. juli fejre 45 års jubilæum i LandboNord.

Det oplyser Landbo Nord i en pressemeddelelse, hvor de skriver:

- Kan du starte den 1. juli? Sådan var svaret, da Rigmor Borup søgte læreplads hos Husmandsforeningens Regnskabskontor i Brønderslev. Medarbejdere på kontoret havde allerede sagt god for hende, så det blev aldrig til nogen ansættelsessamtale. Men efter 45 år, i det der i dag er LandboNord, har Rigmor for længst bevist sit værd.

- Med en landbrugsbaggrund hjemmefra, en etårig handelsskoleeksamen fra regnskabslinjen og en stor interesse for tal i bagagen, så begyndte Rigmor Borup som elev. Opgaverne bestod primært i at kontere i gammeldags kassekladder og indtaste tal, der blev sendt til Landbrugets EDC Center i Aarhus, hvorefter de et par dage senere kom retur med posten. Men efterhånden som Rigmor Borup blev udlært, kom hun til at beskæftige sig med driftsøkonomi og årsrapporter. På det tidspunkt i 80’erne var det helt nyt i landbruget, så Rigmor var med til at udvikle flere af de driftsøkonomiske services, som landbrugsvirksomhederne nyder godt af i dag.

Som person kan Rigmor godt lide at forhandle og mægle i sager, som har flere nuancer - en egenskab, som kollegaerne har nydt godt af.

Fra 1997 og frem til februar 2019 har Rigmor Borup været tillidsrepræsentant i LandboNord. En anden interesse, interessen for talmysterier, har betydet, at Rigmor har været et fast medlem af den interne gruppe, som med viden og indsigt dykker ned i Ø90 (et computerprogram), når der opstår problemer, som umiddelbart ikke kan forklares.

Privat bor Rigmor sammen med sin mand John. Efter mange år på landet med jerseykøer er parret nu flyttet i hus, men det betyder ikke, at livet leves inden døre. Naturoplevelser i Danmark, og ikke mindst i Norge, sammen med børn, svigerbørn og børnebørn, står højt på listen hvert år. Rejsemålet i Norge er oftest en hytte i Vrådal, men en tur i autocamper til Nordkap, kan det også blive til. Rigmor Borup har altid gang i sit strikketøj, og elsker at læse en god bog.

Jubilæet bliver fejret ved et internt arrangement i LandboNord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...