Revisorassistent Bente Gade har været hos Landbo Nord i 40 år

BRØNDERSLEV: Revisorassistent Bente Gade, Brønderslev, kan 1. maj fejre 40 års jubilæum i LandboNord.

Det oplyser Landbo Nord i en pressemeddelelse. De skriver om jubilaren:

- Da Bente Gade i 1979 begyndte som revisorassistent i Brønderslev og Omegns Landboforening, kom hun fra en stilling som regnskabsassistent hos en bilforhandler i Hjørring. På det tidspunkt var man ved at introducere et nyt regnskabssystem i landbruget, S72, så den første tid gik med at sætte sig ind i de nye systemer. Bente gik ihærdigt til opgaven, da hun godt kan lide, når tingene går op i en højere enhed, og der kan sættes to streger under resultatet. Med datidens teknologi var det dog ikke altid tilfældet i første forsøg.

- I begyndelsen var det en stor blanding af kunder, som Bente assisterede. Både store og mindre landbrug, svineproducenter og mælkeproducenter - og der er et par enkelte kunder imellem, som Bente har haft gennem alle årene frem til i dag, hvor rådgivningsvirksomheden er blevet til LandboNord. Men det er ikke blot på kontoret i Brønderslev, Bente Gade assisterer sine kunder. En del af jobbet består også af at være farmsekretær, hvor Bente kommer ud til den enkelte virksomhed og laver administrative opgaver. Bente har selv en landbrugsbaggrund, da hun er opvokset i Vester Mellerup ved Jerslev, hvor forældrene havde et husmandssted med kvæg og grise.

Privat har Bente i flere år dyrket gymnastik, hvor hun har været engageret i Brønderslev Gymnastikforening både som kasserer og i bestyrelsen. I dag dyrker hun løb som opvarmning til Femina og DHL-løbene, og de mere stillesiddende sysler går med strikning og syning. Sammen med sin mand Jørn, rejser hun gerne efter oplevelser som musikfestivaler eller charterferier. Derudover har de to børn og fem børnebørn i Brønderslev og Øster Brønderslev.

Jubilæet bliver fejret ved et internt arrangement i LandboNord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...