Salgsassistent Inger Toft har rund dag hos NORDJYSKE Medier

BRØNDERSLEV: Onsdag har salgsassistent Inger Toft, Kornelparken 72, Grindsted, 40 års jubilæum hos NORDJYSKE Medier.

Inger Toft er født og opvokset i Hou ved Hals. Hun kom efter endt skolegang i lære i Manufakturhuset i Dronninglund. Efter læretiden koblede hun et kontorkursus på uddannelsen og begyndte som ferieafløser på Aalborg Stiftstidende i ekspeditionen på Nytorv i Aalborg i 1978. I oktober samme år blev hun fastansat.

Inger Toft har været i flere afdelinger i mediehuset. Hun startede i ekspeditionen på Nytorv, derefter blev det til 10 år i reception på Langagervej. Hun var med ved opstarten af KlubNordjyske og senere i kundecenteret, omstilling og salgsadministration. Siden februar 2011 på NORDJYSKE Mediers Områdecenter Vendsyssel i Bredgade i Brønderslev, og fra november 2018 bliver det igen Langagervej, der bliver den daglige arbejdsplads, dog med perioder som afløser på destinationerne i øst og vest.

Inger Toft er kendt for sin gode humor og for at bekymre sig for andre. Hun er impulsiv, og der er ikke langt fra tanke til handling. Dertil kommer, at kolleger og andre, hun kommer i berøring med, altid kan regne med at få hendes ærlige mening.

Hun har siden 1981 været gift med Asger Toft, som hun traf på Aalborg Stiftstidende kort efter sin ansættelse. De har to sønner, der har beriget familien med to svigerdøtre og to børnebørn.

Dagen markeres med reception på Oplandsavisen, Bredgade 35, Brønderslev, onsdag 10. oktober kl. 13 - 15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...