Ann-Marie Christensen har været 40 år hos AL-KO-Ginge i Brønderslev

BRØNDERSLEV: Ann-Marie Christensen har haft 40 års jubilæum hos AL-KO-Ginge i Brønderslev. Det blev markeret fredag, hvor hun også fik Dronningens Belønningsmedalje.

Hun blev ansat 19. november 1979 hos de daværende Rådvad fabrikker, som i dag hedder AL-KO-Ginge.

Hun husker, at hun søgte jobbet på baggrund af en annonce.

- De lavede knive på det tidspunkt. Der var jeg med til at lave knive, slibe dem, pudse dem og pakke dem, fortæller hun.

Ann-Marie Christensen var ufaglært og havde gået hjemme et års tid på barsel, og det nye job passede hende fint.

Efter to et halvt år på Rådvad kom hun over på Ginge, hvor de lavede plæneklippere.

- Jeg var i produktionen i fire måneder, efter det blev jeg ansat på rå- og mellemvarelageret og fik truckkort. Vi levererede varer til dem, der monterede plæneklippere, fortæller hun.

Senere blev firmaet købt af AL-KO, og produktionen flyttede til Tyskland og Kina. Da hun begyndte på jobbet i 1979, var de 250 ansatte i Brønderslev, i dag er de markant færre.

- Nu er jeg på færdigvarelageret, hvor vi får varen hjem fra forskellige steder og sender ud til hele Norden. Vi har også et reservedelslager, som jeg er med inde over. Jeg kører stadigvæk truck, men med nogle andre varer, fortæller Ann-Marie Christensen, der har gjort det de seneste 12-13 år.

Nu har hun holdt ved det samme job i 40 år, og hun fortæller, at det har passet fint at arbejde i Brønderslev og bo i Ø. Hjermitslev.

- Jeg har været på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og jeg har været nysgerrig på mit arbejde og vil gerne prøve noget nyt, så kan man nemmere bruges de forskellige steder, fortæller Ann-Marie Christensen, der er glad for arbejdet.

- Vi går mere eller mindre som en lille familie på færdigvarelageret og passer vores. Der er ikke nogen, der render og jawer med folk. Vi er medbestemmende om vores hverdag.

Med Dronningens Belønningsmedalje følger muligheden for at komme over og hilse på en af de kongelige.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...