Aktivt år hos hjerteforeningen - der var foredrag og en ny bestyrelse blev valgt

BRØNDERSLEV: Hjerteforeningen Brønderslev har holdt generalforsamling, som fandt sted på Brønderslev Gymnasium, hvor ca. 30 mødte op. Det oplyser Anni Jensen, der er formand for Hjerteforeningen Brønderslev.

Her var der genvalg til Bent Andersen, Anni Jensen og Kirsten M, Jensen, mens Jane Møller Andersen blev nyvalgt til bestyrelsen.

Mogens Christensen og Anne-Marie Hegelund Kristoffersen fortsætter i bestyrelsen. Hans Voldgaard stopper som suppleant og kasserer efter mange år i bestyrelsen, og der blev ikke valgt en ny

suppleant.

Af formandsberetningen fremgik blandt andet, at man arbejder med hjertemotion i både Brønderslev og Dronninglund, ugentlige gåture på Hjertestien i Brønderslev og Eventyrstien i Dronninglund og at der for første gang har været Børnebørnenes Madværksted på Søndergades Skole. Foreningen har bla. også målt blodtryk, arrangeret cykelture, arrangeret nytårsmarch og haft et arrangement med fysioterapeut.

Aftenen bød også på et foredrag af Pia og Albert Pedersen, som handlede om livsglæde i forhold til megen sygdom, oplyser Anni Jensen.

- Albert Pedersen fortalte om sin lange sygdomshistorie med en hjertetransplantation i 1995 og en nyretransplantation i 2003. Han fortalte om, hvordan det har påvirket familien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...