Mangeårig direktør kunne 1. august fejre de første 25 år hos PM Energi

Administrerende direktør Carsten Thornsohn Madsen, Lavendelparken 13, Vodskov, kunne den 1. august 2018 fejre 25 års jubilæum hos PM ENERGI A/S i Brønderslev.

Carsten Madsen, maskinmester af uddannelse, begyndte den 1. august 1993 hos PM ENERGI A/S på Søndergade 4. Først som sælger af generatoranlæg og senere som mangeårig salgsdirektør.

Den 1. april 2003 blev virksomheden solgt til den daværende ledelse som bestod af Mads Burmeister, Flemming Riis og Carsten Madsen. I 2008 trådte Flemming Riis ud af ejerkredsen, hvorefter Mads Burmeister og Carsten Madsen førte firmaet videre. Den 1. oktober 2016 ønskede Mads Burmeister at sælge sin aktieandel, og Carsten Madsen er i dag eneejer. PM ENERGI A/S fokuserer på opbygning og salg af generatoranlæg og nødstrømløsninger til blandt andet sundhedssektoren, den industrielle og finansielle sektor samt IT-branchen. Flere af de nye danske supersygehuse er for eksempel blandt kunderne.

PM ENERGI A/S har gennem de sidste 2 år ekspanderet kraftigt, og flyttede derfor pr. 20. april i nyt domicil på Østergade 134 i Brønderslev. I forbindelse med renoveringen og ombygningen af den nye ejendom, har Carsten brugt rigtig meget tid og energi på at være til stede under hele forløbet.

Carsten værdsætter hans ansatte højt, og det sociale i firmaet har stor betydning for ham. I privaten er det sociale, og samvær med venner og familie, også i højsædet. Han er en passioneret bilentusiast, og tager gerne en tur i skoven på mountainbike, når vejret og tiden tillader det.

Jubilæet markeres senere på året.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...