Brønderslev Kirke har flere musikalske arrangementer på programmet i denne uge i anledningen af kirkens store renovering

BRØNDERSLEV: Brønderslev Kirke dannede tirsdag aften rammen om en oplevelse af de helt store.

Thisted Drenge- og mandskor sang en fantastisk koncert, som fik de små hår til at rejse sig. Omkring 200 var mødt frem fra fjern og nær, og de fik en stor, stor oplevelse.

Koret sang både velkendte og for mange mere ukendte værker som f.eks. Magnificat og Nunc dimittis D-Dur, og da koncerten var slut, fik koret stående bifald.

Thisted Drenge og Mandskor har base i Thisted Kirke, hvor de medvirker ved gudstjenester og andre lokale kirkelige arrangementer. Der ud over har de ca. 25 koncerter om året rundt omkring i landet.

Koret er under ledelse af organist og kantor Niels Granvig og med musik af organist og akkompagnatør Svend Ole Kombak. Der er 25-30 drenge og mænd, som synger med i koret. Alderen svinger fra de yngste sopraner, som er fra 11 år, til unge mænd, der går i gymnasiet, og voksne mænd.

Brønderslev Kirke har flere arrangementer i denne uge i anledning af genindvielsen af kirken efter den gennemgribende renovering.

Fredag 7. juni kl. 19 er der rockgudstjeneste, og lørdag 8. juni kl. 16 er der koncert med Thomas Buttenschøn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...