24 foreninger fik penge til Odd Fellows jubilæum

BRØNDERSLEV: Det nærmest regnede med takker, da Odd Fellow i Brønderslev fredag delte penge ud til 24 forskellige formål i anledningen af Odd Fellows 200 års jubilæum.

Det foregik i logesalen på Parkvej, hvor 24 forskellige modtagere af donationer en for en kom op op og modtog en check, beløbene var fra 2000 til 15.000, og de gik til en lang række formål.

Kjeld Sønderbak Christensen, der har titel af overmester, overrakte donationerne, i samarbejde med overmester Anna Lise Larsen, som læste sammenhængen op, og der blev takket i et væk.

- Det er så vigtigt for psykisk sårbare at styrke sig selv ved at komme ud til nogle ting i stedet for at blive bag lukkede døre, sagde Johanne Knudsen, der er formand for Venneforeningen for psykisk sårbare, der fik penge til aktiviteter.

- Sådan en pony bringer rigtig meget glæde til unge mennesker, som har det lidt svært, sagde Louise Steen fra Brønderslev Rideklub, som fik tilskud til en elevhest særligt til børn med aspergers og adhd.

Begge var vældig glade, og sådan var det hele striben igennem.

I alt blev der delt 145.000 kroner ud.

Efterfølgende var der tid til hygge, og senere på dagen var det åbent hus, men det blev ikke den store succes.

- Der kom ikke ret mange, der kom kun et par stykker. Men der var en masse brødre og søstre. Så det var ikke det store tilløbsstykke, fortalte Kjeld Sønderbak Christensen, der havde håbet på flere - og peger på, at man altid er velkommen til at kontakte logen og høre nærmere.

Kjeld Sønderbak Christensen var glad ved dagens afslutning og betegnede det som en festlig og fantastisk dag.

De 22 øvrige modtagere af donationer var Vivaldi Friplejehjem, Red Barnets lokalforening i Brønderslev, Bofællesskabet Frederiksgade, Centerrådet ved Plejehjemmet Elmehøj, Møllegaarden, Mødrehjælpen Brønderslev, Kamillus Brønderslev, Plejehjemmet Kornumgård, Natteravnene i Brønderslev, Lykkeliga i Aabybro, Lokalforeningen Hjernesagen i Brønderslev kommune, Ella og Møller Sørigs Fond, Bifos - Brønderslev Idrætsforening for sindslidende, Vennekredsen for Brovst Friplejehjem, Klub Jammerbugt under dansk blindesamfund for blinde og svagtseende, Kræftcafe i Sundhedshuset, Støtteforeningen for Neuroenhed Nord, Brønderslev Kirkes musik- og korarbejde, Brønderslev Tandemklub, Menighedsplejen ved Brønderslev kirke samt Samejeforeningen Brandur Allé 11.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...