Mødtes på Søndergades Skole, hvor de kunne genkende knagerækker, fliser med mere

BRØNDERSLEV: En skoleklasse, der gik ud af tredje real A i 1968 fra Søndergades Skole, har været samlet for at fejre 50 års skolejubilæum.

Poul Rasmussen, Brønderslev, er en af initiativtagerne til jubilæet, og han fortæller, at de var 20, som mødtes i et klasselokale på Søndergades Skole og udvekslede gamle skoleminder og var en tur rundt på skolen.

- Snakken gik lystig lige fra starten, oplyser han.

Der var også mange ting, de kunne genkende ved at gå rundt på skolen.

- Fliserne var de samme. Inventaret var nyt, men mange af tingene er det samme som for 50 år siden. Men der er kommet nye toiletter, fortæller Poul Rasmussen, der også kunne genkende de gamle knagerækker på væggen.

Poul Rasmussen fortæller, at de var 27 i klassen dengang. To er døde.

- Jeg syntes det var flot, at så mange var med til at fejre dagen. Der var gamle skolekammerater som kom fra Sydals, Munkebo, Sorø, Ebeltoft, Aarhus og selvfølgelig Vendsyssel, oplyser Poul Rasmussen.

De gamle skolekammerater sluttede dagen med middag på Hotel Phønix, hvor snakken fortsatte, og de sidste gik hjem klokken et om natten.

Klassen har tidligere været samlet til runde lejligheder - både til 25 og 40 års jubilæum.

Poul Rasmussen fortæller, at der blev snakket meget om gamle dage, og om de ting, man kan huske - og hvad man har lavet siden dengang der var hverdag at være sammen i klassen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...