Der var orienteringsmøde på Brønderslev Gymnasium for måske kommende elever og deres forældre

BRØNDERSELV: Tirsdag aften summede Brønderslev Gymnasium og HF af mere liv, end det normalt gør en tirsdag aften i januar. Skolen holdt nemlig orienteringsmøde for de unge mennesker fra området, der ikke helt har bestemt sig for, hvor de skal sætte deres kryds, når de skal søge ind på en ungdomsuddannelse 1. marts.

Det oplyser uddannelsesleder Pernille Dahl i en pressemeddelelse.

- Rektor Per Knudsen understregede i sit indledende oplæg, at det er et meget vigtigt valg, de unge står foran, og det var da også tydeligt, at de ca. 100 fremmødte havde mange spørgsmål til de elever, lærere og studievejledere, der var mødt op for at rådgive de mange gæster.

Gæsterne kom mange forskellige steder fra: Pandrup, Vrå, Løkken osv. – og flere af dem kom, fordi de kan vælge mellem Brønderslev Gymnasium og HF og et andet nordjysk gymnasium.

Brønderslev Gymnasium fremhæver elevernes gode trivsel som skolens store styrke - og peger på, at skolen netop har indkasseret en 2. plads blandt landets 142 gymnasier i undervisningsministeriets trivselsundersøgelse. Det lagde Pernille Dahl vægt på i sit oplæg om dagligdagen og værdierne på BG.

- På en mindre skole er der aldrig langt til en voksen eller en ven, og det er helt klart en af vores store styrker.

- Man kommer hurtigt til at kende en masse både lærere og elever og kommer meget hurtigt til at føle sig hjemme på BG.

Brønderslev Gymnasium og HF har to uddannelser – stx og hf, og begge uddannelser var naturligvis repræsenteret på orienteringsmødet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...