BSK08’s svømmere klarede sig godt til Nordjyske Cup - nu venter Midsommer Cup i Ikast

BRØNDERSLEV: Brønderslev Svømmeklub har holdt Nordjyske Cup. 12 af klubbens svømmere deltog, og de lavede en yderst fremragende præstation, lyder vurderingen fra træneren Frederik Marcussen og cheftræner Magnus Yde. Det oplyser klubben.

- Der var i alt 39 starter for de 12 svømmere og der blev slået personlige rekorder i 20 af dem, skriver de.

10 af svømmerne fik medalje med sig hjem.

Derudover fik Caroline Bomholt Jensen prøvet sine kræfter af i disciplinen 400 meter individuelt medley.

- Her svømmede Caroline Bomholt Jensen 400 meter individuelt medley i tiden 5:51.57, som er en ny personlig rekord. Ligeså fik Jacob Aagaard Andersen også prøvet sine kræfter af i disciplinen 50 meter bryst. Her svømmede Jacob Aagaard Andersen 50 meter brystsvømning i tiden 35:35.

Begge svømmere skal deltage i Dansk Årgangsmesterskab i de ovennævnte discipliner.

Nordjyske Cup var klubbens næstsidste stævne inden sommerferien.

Det sidste stævne er Midsommercup i Ikast den 7.-8. og 9. juni, og træningen er tilrettelagt efter, at svømmernes præstationer skal være helt i top til netop det stævne

- Alle svømmerne på BSK08’s førstehold går lige nu og træner hårdt op imod stævnet i Ikast. Svømmerne følger en træningsplan, lavet af cheftræneren Magnus Yde, som skal sørge for at svømmerne kan svømme rigtig stærkt til Midsommercup, oplyser klubben.

For træner Frederik Marcussen, var Nordjyske Cup det sidste stævne inden hans karriere som træner stopper.

- Det har været en fantastisk oplevelse at være med til at træne holdet og samtidig se, hvor meget de har rykket sig fra start også til nu. Der er sket meget i løbet af den tid. Jeg er stolt over deres præstation, som de har leveret igennem hele sæsonen, men jeg er også stolt over deres præstation til stævnet her. Det bliver selvfølgelig rigtig trist at stoppe som træner, men Magnus har gjort et fremragende job efter hans tiltræden, og det ved jeg vil fortsætte i den næste sæson, oplyser han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...