Ud med raslebøssen

0
Arkivfoto
– Nu vil jeg igen ud med raslebøssen. Jeg samler ind for Dansk Flygtningehjælp 5. november, siger Henning Kiel.

– Og hvorfor det? Aldrig har der været flere flygtninge end lige nu.

– Hvorfor bliver flygtningene ikke derhjemme? – og nogen af dem vil så blive skudt eller anholdt og typisk blive tortureret. Så er der dem, der frygter for deres fremtid, om de skal sulte ihjel eller de skal forlade stedet, hvor de bor, og se, om der findes en bedre fremtid i et andet land, måske langt væk.

– Og vi skal heller ikke glemme dem, der bliver bombet, eller børnene, de gamle og kvinderne. For mændene flygter først, for de er mest truet, siger Henning kiel.

– Jeg kalder mig kristen. Derfor kan jeg ikke stiltiende sidde og vide, at der er millioner, der dagligt lider på mange forskellige måder.

– Jeg og vi andre her i Danmark har alt, hvad vi behøver incl. tryghed og mange muligheder for ekstra forbrug til alverdens tåbeligheder.

– Derfor går jeg rundt med raslebøssen

– Jeg beder dig gerne om en skærv, men hellere om et rigtigt beløb, så min indsats med bøssen kan give et stort beløb til gavn for verdens flygtninge.

– Lyst til at hjælpe mig og andre med indsamlingen?

Tilmeld dig på flygtning.dk eller tlf. 3373 5111.

Folk, der vil hjælpe med i Brønderslev, er velkomne til at sms til min mobil med navn og adresse og gerne mail. til henningkiel@hotmail.com

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close